Nokti Hello Kitty

plavusa March 1, 2012 0
Nokti Hello Kitty

Ja stalno razmišljam o tome kojim lakom da nalakiram nokte, kakvu šaru da stavim, da li da to bude nešto svedeno, čisto možda neki francuski manikir ili da ipak našaram nokte svim mogućim bojama.. :) Pa zašto da ne, ako imam sve boje na noktima to znači slagaće mi se nokti uz sve što obučem :) I tako baš jednog dana sedim i razmišljam kako mi ceo život prođe u tome: ”Kako da nalakiram nokte?”, bacim pogled na bluzicu koju sam planirala da obučem i shvatim… Uradiću na noktima Hello Kitty. I nije teško, objasniću i vama kako sam uradila. Ne znam baš lepo da crtam, ponekad nekog Čiča Glišu, ali vi pogledajte kako se radi pa možda ce vaši nokti lepše ispasti ako ste malo više talentovani :)

Plavuse - Hello Kitty Nokti

Plavuse – Hello Kitty Nokti

Evo ovako, ono što vam je potrebno za Hello Kitty nokte je lak koji ćete koristiti kao osnovnu boju na noktu, zatim beli lak, crni i žuti. Ne znam kako vam je lakše da crtate po noktima, ali nije loše da vam lakovi osim onog sa osnovnom nijansom budu lakovi sa tankom četkicom za crtanje. A ako i nisu, nema veze, za sve postoji zamena. Tanku četkicu možete i napraviti tako što ćete od nekog starog laka koji više ne može da se upotrebi, a verujem da imate neki takav pri ruci, uzeti četkicu, isprati je skidačem laka za nokte i onda makazama iseći višak dlačica. Umesto tanke četkice možete koristiti i čačkalicu. Kanete koju kap laka na neku staklenu površinu zatim u to umočite čačkalicu i njome crtate po noktima.

Nokti Hello Kitty

Nokti Hello Kitty

Moja Hello Kitty bluzica je nežno roze boje, tako da sam odlučila da mi to bude osnovna nijansa kojom ću nalakirati sve nokte. Kada se taj sloj laka osušio možemo da nastavimo dalje. Na palčevima i domalim prstima izvukla sam belim lakom francuski manikir. Ja sam se izvežbala za izvlačenje ravnih linija ali ako je vama teško da izvučete pravu liniju možete pošto se lak dobro osušio zalepiti lepljivu traku na deo nokta koji ne želite da objite u belo. Kada se i to uradi sledi neverovatno jednostavan korak. Pogledajte fotografiju, samo treba staviti dve crne tačkice na deo koji smo obojile u belo i jednu žutu tačkicu između te dve crne. To su okice i nosić naše Kitty. Sa strane povucite još po tri tanke crne linijice i iznad belog laka nacrtajte crnu mašnicu. Time su naši Hello Kitty nokti gotovi. Kada se sve lepo osuši nanesite bezbojan lak koji će vašim noktima dati prelep odsjaj.

Na ostalim noktima sam jednostavno samo stavila bele tačkice, čisto da ne bi bili dosadni :) vi odlučite da li ćete i to uraditi. I preko njih isto obavezno nanesite bezbojni lak.

P.S. Obratite pažnju za koju situaciju ćete ovako nalakirati nokte, čisto da ne ispadnete neozbiljne pred nekim važnim ljudima ili šta već… Meni je dečko rekao da sam detinjasta :) ali bitno je da se meni svidelo, zar ne?!

 

Leave A Response »